Optiilo vil gøre realkreditrådgivning og låneovervågning enkelt, intuitivt og overskueligt.

– Til fordel for både rådgiver og låntager.

Vi tror på enkelthed og overblik

Enkelthed og overblik i rådgivningssystemer betyder at kunderådgiveren bliver mere effektiv, og samtidig yder langt højere kvalitet i sin rådgivning.

Fremfor tommelfinger-regler, benyttes præcise og lynhurtige beregninger til at vurdere en omlægnings-situation.

Vi tror på løbende opfølgning

Løbende overvågning af en kundes nuværende lånesituation, er et centralt led i den løbende kunderådgivning.

Låntager forventer i stigende grad at deres finansielle rådgiver er proaktivt og kan give besked, når der opstår fordelagtige muligheder.

Dette løser Optiilo ved at foretage en løbende overvågning af låntagers lån og muligheder.

01
IT-sikkerhed i højsædet

Optiilo er  bygget med cutting-edge teknologi og hostes i Microsoft Datacenter, der er blandt verdens sikreste. Der arbejdes ud fra ISO27001 standarder.

02
Daglig validering

Systemet overvåger pt boliglån for mere end 50 milliarder kroner og bliver dagligt benyttet af en række finansielle virksomheder.

03
Udviklet af eksperter

Stifter og CEO Martin Riedel har i mange år arbejdet med styring af renterisiko i en af de førende nordiske banker.

Udviklet af realkrediteksperter

Overvågnings, -beregnings og vurderingsalgoritmerne, samt andre centrale dele af overvågningsmotoren er udviklet af Martin Riedel.

Martin Riedel har tidligere arbejdet i Danske Markets (Danske Banks handelsafdeling) i både København og London. Der har primært været tale om styring af renterisiko, prisning og handel med finansielle instrumenter, samt opbygning af systemer hertil.

Handel med finansielle instrumenter og derivater i et konkurrencepræget miljø, sætter særlige krav til systemernes præcision og hastighed. Netop disse faktorer, har været centrale elementer i udviklingen af Optiilo.

Daglig validering af præcisionen

Systemet bliver dagligt brugt af flere finansielle rådgivningsvirksomheder til at udarbejde anbefalinger, samt eksekvere omlægninger for brugerne.

Optiilo bliver på denne måde løbende ”backtestet” og sammenlignet med faktiske lånetilbud. Den løbende brug af systemet er med andre ord med til at sikre at beregningerne er korrekte og opdaterede.

TEAMET BAG OPTIILO

Martin Riedel

CEO

Martin er bredt anerkendt som en af de førende eksperter indenfor realkredit. Før Optiilo har Martin arbejdet som rente-trader og prisstiller i nordens største investeringsbank.

Sabine Quardon

Frontendudvikler og grafiker

Sabine har et skarpt grafisk øje, samt passion for brugervenlighed og det visuelle udtryk. Sabine er en af de få der er kommet igennem nåleøjet som Interaktiv Designer Danmarks Medie- og journalisthøjskole.

Martin Bech

Backendudvikler

René Munk-Nissen

Advisory Board

René er en del af advisory boardet hos Optiilo. René har haft ledende stillinger hos virksomheder som DSB og Coop og er i dag EVP/COO, Infrastructure & Operatons hos BEC, som er en af de store bankcentraler i Danmark. Hans enorme erhvervserfaring og kendskab til den finansielle sektor er yderst gavnlig for Optiilo.

Karsten Køhlert

Advisory Board

Karsten har mange års erfaring med virksomhedsledelse og arbejder nu primært som bestyrelsesmedlem og advisor i en lang række virksomheder. Han hjælper virksomheder med vækststrategi, change management, coaching og mentoring og gør det med stor energi og indlevelse for Optiilo.

Ricco Zuschlag

Advisory Board

Ricco er en del af advisory boardet hos Optiilo. Han er en af de oprindelige stiftere af Boliga og arbejder i dag som Country Lead Global Partnerships hos Google. Hans store erfaring med digitale produkter og boligmarkedet, gør Ricco til et meget værdsat medlem af vores Advisory board.

-->